onsdag den 5. juni 2013

Syret!

Vi havde marathon i strikkeklubben i sidste weekend. Vi begyndte dagen kl. 11, i kælderen. Vores sædvanlige koncept er, at dem der kan, kommer. Vi var en 10-11 stykker. Alle har noget spiseligt med og egen kop til kaffen og jeg har el-kedlen og Nescafe og te med ned.
Hele dagen går som regel med det og det er så hyggeligt.
 Nu er vi sidst på sæsongen, så kommer der ikke så mange, men når vi starter op igen efter sommerferien, kan vi nogen gange være helt op til 25. Så kan det godt være lidt svært at høre, hvad man selv tænker.
Denne lørdag, holdt vi altså marathon,  for der var Strik og Dans forestilling i dansehallerne ovre på det gamle Carlsberg. Vi var 5 der havde billet til forestillingen. 
Vi gik ud at spise sushi på vejen. Dejligt.

Stephen West, ham selv, stod bag forestillingen sammen med en danser ved navn Kirstie Stewart. For en strikker, var det jo ham, der var interessant. Hvad jeg, til gengæld, ikke har nogen som helst forstand på, er moderne dans ( dans i det hele taget, faktisk).
"Du kommer ikke nok ud, Fru Larsen" tænkte jeg mere end en gang. Forstil dig, en ikke helt ung dame, på et sort gulv, helt alene og uden musik. Hun drejer rundt om sig selv, og stikker et ben eller en arm, ud til siden eller op i luften, ind i mellem, alt i men hun siger:" I was born in Africa" med mange bevægelser i mellem hvert ord. "Oi", tænkte jeg. "Det bliver en lang aften, det her".
Det gjorde det nu ikke. Stemningen lettede, der kom lidt musik ind i mellem og Stephen strikkedansede.
Det blev en sjov aften og jeg bruger gerne 150,- på det en gang til, bare fordi.
Jeg optog et par småfilm og har fået tilladelse til at lægge dem ud, så døm selv.

Efter forestillingen var der en gratis øl og mulighed for at snakke med de optrædene. Søde Vithard, som er ham der ses lige over, var også med. For dem som ikke kender ham, så er han med til kælderstrik, ind i mellem og han underviser på Strikkefestivalen på Fanø i år.

Der var også mulighed for at købe bøger af Stephen og få dem signeret. 
Han står i eget design, selvfølgelig. Der er huller i ryggen, så den kan snøres ind, om man vil det.
Alt i alt en rigtig dejlig dag!

3 kommentarer:

 1. Så utrolig sjovt at læse og høre om. Sikke en dag - og egentlig fuldstændig vildt. West er jo så sjov!!! Hvor er du heldig som oplevede det. Og jeg tror nok du skulle klare at danse med strikkepinde og garn - ligemeget hvad du tror!!!! He he!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev faktisk inviteret ned på scenen til sidst, men jeg puffede min sidemand ud i stedet. Jeg glemte at skrive at de fleste publikummer sad og strikkede også. Et nyt fænomen og verdenspremiere, kaldet synkronstrik, fandt sted. Det var sjovt:)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet