torsdag den 15. november 2012

Tænk, jeg vandt!

Jeg følger et par video podcasts. Det er enormt hyggeligt og meget nørdet. PCen på skødet, en god kop kaffe, strikketøjet og så en halv times tid i selskab med en dame, der sidder og snakker om strik. Det er vel ikke nødvendigt at sige, at ungerne glor på mig, som om jeg er åndsvag.
Jeg følger kun to og det rækker.Det tager alligevel noget tid. Den ene er Linses podcast. Den anden er Ulden Farmor. De har begge en gruppe på Ravelry, med Knit-alongs. Jeg deltog i en sådan med et tørklæde.
Semele, hedder det. Jeg besluttede, for en tid siden, at forkæle mig selv, med et nøgle af noget rigtigt dyrt og lækkert garn. Det er det oså, dyrt altså! Det kostede mig i omegnen af 400 kr. Det er DyeforYarn Merino/Silk og jeg købte det via Loop i London. Jeg søgte en del på Ravelry og faldt for dette. Jeg er enormt glad for det tørklæde, men det var ingen fornøjelse at strikke. Jeg havde også forkælet mig selv med at sæt Addi-Lace pinde. Mange havde fablet om hvor gode de var. Jeg må konstatere, at jeg får enormt ondt i armene af metalpinde. Det andet var mønstret. Jeg har læst mig igennem hele tørklædet. Det kom aldrig til mig. Derfor blev det produktstrikkeri, så det ville noget.
Dobbelt var derfor glæden, da jeg, en fredag aften, satte mig til rette for at se det afsnit hvor Karen trak vinderne af KALen.  Jeg blev den første vinder. Det jeg vandt var et nøgle garn fra Knitters Kitchen. Det er en lille Etsy shop Dutte har. Dutte har fundet ud af at det er sjovt at farve garn. Til sidst blev det for meget med alt det fint farvede garn, så hun åbnede sin lille forretning. Hun sælger både fiber og garn og vistnok noget selvspundet engang i mellem. Hun spinder nemlig også. Jeg måtte selv vælge, så det blev  et nøgle gråt merino. Det havde en makker, så det købte jeg. 100 g superwash merino til kun 96,-. Det er billigt, synes jeg.


 Her er det ene vundet op. Farverne er ikke helt rigtige på billedet. Det er mørkere i virkeligheden. Det skal blive til et lille Camomille, sammen med det sorte. Jeg er begyndt, selv om der ligger en del der skal gøres færdig. Alt det lilla fra sidste indlæg, mangler ærmer. Kun 1 ærme på Milles Skappelgenser. Det må der komme mere af næste gang.
Ellers er jeg nok lidt bagud med julegavestrikket, men en enkelt julekule er det dog blevet til.

Rigtig god weekend, når den kommer!

6 kommentarer:

 1. Det sjal er altså bare så lækkert Dorte. Og du fortjente da sådan et garn!!! Og tillykke med din gevinst!!! Glæder mig til at se din lille Camille og din Skappel!!! God weekend til dig også. Knus fra Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Lone. Det var jo også det jeg syntes, da jeg fandt det, men det var en kamp at strikke. Der bliver nok ikke nogen gentagelse lige med det samme:)
   Knus Dorte

   Slet
 2. Til lykke med gevinsten og sikken flot sjal du har strikket.

  I påsken og i sommer var i London, og begge gange besøgte jeg Loop - rigtig hyggelig forretning med lækkert garn og andet tilbehør :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Majken:)
   Og jo en helt fantastisk service de har i Loop. Jeg fik en mail fra dem, der sagde, at det jeg havde bestilt på billedet, ikke lignede det de havde, fordi farverne varierede fra gang til gang. De havde et andet der lignede, ville jeg hade det i stedet. Det er udover det sædvanlige service, synes jeg!

   Slet
 3. Utrolig lekkert sjal! Det var nok verdt en gevinst etter alt strevet med å få det ferdig. Gleder meg til å se sinnasau-jakken når den blir ferdig, det ser meget lovende ut! Ha en fin uke! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, du. Sinnasau-jakken er lige lidt på hold til fordel for lidt julegave, men kommer igang igen, når det er overstået.
   Rigtig god weekend til dig:-)

   Slet