søndag den 13. november 2011

Workshop med Arne og Carlos

En dejlig eftermiddag.


I eftermiddags drog en veninde og jeg til workshop inde i byen. Julekugler!
Dem har jeg strikket på siden i sommer engang. Jeg er egentlig med i en knit-along. Hele bogen skal strikkes i 2011. Jeg kan afsløre at det kun bliver til halvdelen. Der har alligevel været for mange andre projekter der trak.
Jeg har nok nævnt julekuglerne i et tidligere indlæg. De første jeg strikkede, blev kæmpestore. Som et velvoksent madæble. Det var lidt for stort for mig, så jeg gik lidt ned i pindestørrelse og over til et tyndere garn. Det passede mig bedre. Jeg mangler så at få dem fyldt, så der er billeder på et senere tidspunkt.
Arne og Carlos ankom lige fra bogmessen i Forum. Der havde de brugt et par dage på at strikke "live".  Et koncept der kom lidt bag på dem første gang det blev forventet af dem. De afslørede at de nærmest følte sig som en slags kunstinstallation.
Derefter fulgte en gennemgang af deres liv og forretning. Som dansker er man jo kun faldet over spaceinvaders og julekulerne. Jeg var lidt imponeret. Det er jo en stor foretning de har gang i, de to.
Billedet her er fra indledningen, da der stadig var lidt lys på gaden. Det er søde Slavis ører der fylder lige midt i billedet.
Efter indledningen, var der bogsignering. Jeg fik min bog signeret og også et billede. Hvad de arme mennesker dog ikke stiller op til. Jeg, for min del, fandt at de var lige så søde som jeg havde forestillet mig. Alt i alt, en eftermiddag der var de 175.- værd.Mens de signerede bøger, sad vi alle og strikkede julekugler. Bagefter kom de rundt til bordene og snakkede lidt. Superhyggeligt.
Jeg tager hatten af for deres program. De regnede med at være hjemme ved tolv-tiden i nat. Så var det videre til Stockholm i morgen tidlig. God tur til dem.

PS. Trøjen, jeg har på, er ikke en jeg har strikket. Den har jeg fået af min søde overbo. Jeg skulle have været færdig med min "meget norske". Den har dog drillet lidt, så jeg måtte opgive at blive færdig til idag. Det var Slavi der havde udfordret mig til at blive færdig. Det gjorde dog ikke så meget for han havde måtte opgive sin del af aftalen. En Marius med rundt bærestykke. Den skulle have set ud som om manden fik vinger, så den er blevet pillet op igen. Den skal strikkes på klassisk vis i stedet,

1 kommentar:

  1. det ser altså ud til at have været en rigtig god og spændende oplevelse... de virker som nogle kreative og sjove herrer.

    SvarSlet