mandag den 31. marts 2014

Pinneguri!

Jeg skriver ikke dette indlæg for at udbassonere alle Anns fortræffeligheder. Det kunne jeg selvfølgelig godt, for hun er ret dygtig. Overskriften skyldes der i mod, at alt jeg har på pindene er Pinneguris designs. Hele 3 stykker. Først er pulsvanterne Fru Terje Vigen:
s
Jeg vandt/købte 2 nøgler superwash merino, fra en af damerne her i byen, der farvede selv. Dutte fra Knitters Kitchen. Jeg har fået et lille Camomille sjal og en Sockhead Hat ud af det. Der var 30 gram tilbage, så der var lige til et par af disse. De er strikket fra toppen og ned, for at få det hele brugt. Det er tredie gang, jeg laver disse, så man kunne nok mene, at jeg kunne vove mig ud i en anden blomst eller mønster, bare for variationens skyld. Det har jeg ikke valgt, for jeg synes at denne er ganske fin. Desuden er jeg ikke et kreativt menneske, med hovedet fuldt af ideer, der bare må strikkes. Jeg er til gengæld en habil håndværker.

Det andet projekt er Slumretæppet Unni. Det kan komme til at tage en rum tid, selv om det er gået overraskende hurtigt, indtil nu.
 o

Jeg strikker normalt ikke i blå farver, men når det ikke er noget jeg skal have på, er det jo fint at bevæge sig ud af komfortzonen.
Jeg er overhovedet ikke tilfreds med den nederste række ugler. De er blevet til en række blege spøgelser.
Jeg spekulerer derfor og modtager gerne indspark på denne. Skal jeg udelade denne række og blot strikke med de fem farver. Jeg ville så slutte med en række spøgelser, for symetriens skyld eller skal den med og så kan jeg håbe at øjet kan se dem, når de er ovenover og nedenunder. Bum Bum...


Det sidste projekt er Hverdagsjakka.

Den bliver ganske tynd og sommeragtig og jeg glæder mig til at bruge den.
Det er anden gang, jeg strikker denne. Den første blev ikke så farvevellykket, som jeg ønskede.
I den opskrift jeg har, skriver Ann blot at man skal øge, når man former halsen foran. Sidste gang tog jeg ud mellem de masker der var (hvad der også var meningen, har jeg siden læst). Jeg fandt dog, at det blev noget stramt, så denne gang har jeg blot slået maskerne op for enden.
Det kan så være at det bliver alt for løst, men det vil tiden vise. Indtil videre er jeg tilfreds og glad!

2 kommentarer:

 1. Nej hvor sjovt at du er vild med Anns design. Det tæppe kunne jeg godt nok tænke mig at strikke. Ja, det er lidt af nogle spøgelser du har fået strikket. Gør det egentlig noget på sådan et stort tæppe? Hvis du ikke kan lide dem så lader du bare være at strikke flere af dem. Tror ikke det får nogen betydning. Hvis du altså ikke vil begynde forfra.... De andre er jo rigtig fine :-) Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. At begynde forfra er ingen option. Huha! Jeg har besluttet at udelade spøgelserne. Der er dødsygt at strikke noget,man ikke kan se. Så kommer alle farverne også i spil, både som ugle- og baggrundsfarve.
   Tak min ven:)

   Slet