søndag den 9. januar 2011

Længe siden!!

Det er så længe siden jeg har skrevet noget her. Der er gået en del tid og energi med at beslutte at det er på tide at holde op med at være Fru Larsen, men det er ikke det det skal handle om her. Her er det fugletrøjen der skal have et ord med på vejen. Den nærmer sig en afslutning. Der har været andre projekter også, men mere om dem ved en anden lejlighed.
Ærmerne er snart færdige. De krævede lidt beslutning, for mønstret passer ikke. Der er ikke nok masker til at der kan laves bladranker hele vejen rundt. Jeg valgte at løse problemet ved at øge maskeantallet lidt, så de var plads til den sidste ranke. Det giver et et ulige antal ranker og de står lidt forskudt i forhold til hinanden. Den
niende ranke ville derfor komme til at være på højde med enten den til højre eller til venstre. Derfor valgte jeg at starte den sidste ranke op et andet sted, så den står forskudt for både den ene og den anden.
Det lykkedes meget godt synes jeg selv.
Nu mangler der bare blive strikke de sidste fem centimeter ærme og så belægningerne. Jeg tror at det bliver megakedeligt, men når man nu har gjort det store arbejde, så må man lige tage det sidste med. Min mor har fødselsdag den 12/2, så mon ikke det kan lade sig gøre at blive færdig , med det sidste på en måned. Hun har desværre set ærmet en dag, men det lykkedes mig at skifte emne, uden at snakke for meget om det. Om hun kan gætte at det er noget til hende, må tiden vise. Jeg glæder mig til at hun skal have den.

6 kommentarer:

 1. Det ser bare så fint ud, og matcher jo bloggen...

  SvarSlet
 2. Hmm, tror måske også jeg vil ændre designet når jeg er færdig trøjen. Hvis jeg kan finde ud af det, forståes;-)

  SvarSlet
 3. Den bliver så flot Dorte!!!! Glæder mig til at se den færdig!!

  Og så er jeg lidt spændt på hvad du skal blive efter Fru Larsen!!!

  SvarSlet
 4. Tusind tak skal du have Lone. Jeg glæder mig også til at se den færdig. Nu har den været med mig siden maj.
  Jeg ved ikke helt havd jeg skal være efter fru Larsen. Hvilken titel har man, når man er en halvgammel fraskildt kone. Måske jeg skal gå tilbage til frøken Mosdal. Hmm, det må jeg lige tænke lidt over:-)

  SvarSlet
 5. En gang en frue altid en frue. Så man kan ikke blive frøken igen.. Heldigvis for det da, tænk hvis man skal igennem alle de år en gang til....

  Jeg er selv skilt. Og har også efer nogen år skilt mig af med hans navn, men mens unger var helt små var det rart med samme efternavn på postkassen.. Min giftenavn var bare sjældent og umuligt at stave, og da jeg fik en ny mand i livet, sku der renses ud.

  Pudsigt nok har min nye mands, tidligere kone - der er gift igen med en ny mand... (kan i fortsat følge med... )beholdt min nye mands efternavn. Så vi er faktisk to FRU B.... hmm.. lidt underligt. Hun mener at have vundet hævd på navnet...

  Så hvad skal du ? Du skal såmænd følge dit hjerte.. :-)

  Kh og FLOT FLOT strik. Glæder mig til at se den helt færdig. ER selv igang med vesten fra Christel, men hende og jeg taler SLET ikke samme striksprog, så jeg synes ikke det er ligetil at få det pænt - symetrisk mm ved kanterne...

  SvarSlet
 6. Ja, jeg tror egentlig også jeg bare vil forblive fru Larsen på papiret. Navnet beholder jeg også, i hvert i fald mens jeg bor sammen med tre børn der hedder det samme.
  Nu har jeg ikke prøvet vesten( jeg går ud fra at det er nomadevesten). Strikker man ikke den rundt og klipper op til sidst?

  SvarSlet