søndag den 2. marts 2014

Februar! Del 2

Men jeg rider på bølgen, må jeg lige blive færdig.
Jeg har en kollega, der har et issue med sit hår. Hun magter ikke at det krøller og er derfor ikke gode venner med fugtigt vejr. Det skal lige siges, at det klæder hende enormt godt, når det krøller, men det er hun altså ikke enig i. Der kommer derfor en stor hue ud over det, når vejret er fugtigt. Denne hue var ved at være noget slidt og til sidst tabte hun den et sted. Vi havde snakket om at jeg skulle strikke hende en ny og nu hastede det pludselig. Hun drog derfor op til vores fælles garnpusher og fik fat i et mønster og garn.
Jeg tror aldrig jeg har lavet en hue så hurtigt. Den tog bare en film fra Netflix at strikke. Garnet er Naturuld fra Hjertegarn i en turkis/petrol farve her modelleret af Mille, en sen aften

Huen fik også et af mine mærker. 

Der skulle laves en three-needle bind-off, men jeg valgte at lukke med maskesting. Den var så hurtig at strikke at jeg lavede en i grøn, dagen efter, til min store søn. Der er en kollega til der ønsker sig en og den laver jeg nok også, selv om jeg ikke er så meget for at blive spurgt. Men det her er så nemt, så det går.

Det sidste er bare et par sokker, og her håber jeg at folk ikke bliver blændet, af den meget hvide farve mine ben har, på denne årstid:)

 

De er strikket i noget Schoppelwolle, jeg fik i fødselsdagsgave.  Måske farven hedder Tivoli eller noget. Det stod hurtigt klart at det i hvert i fald ikke var muligt at få to ens. De er bare enkle 2x2 rib, en eftertanke hæl og min skæve tå.

Det var de færdige projekter for Februar og nu må jeg sætte farten lidt ned, og i stedet begive mig hen i motionscentret nogle gange om ugen. Jeg har nemlig sat mig selv på kur. Urimeligt fed, er jeg blevet, af at sidde med strikketøjet i sofaen, hele vinteren.

Go´Søndag!

4 kommentarer:

 1. Så sødt at du strikkede hue til en du kender!!!! Og krøller er jo så skønt!!! Sikke nogle sjove sokker - du lyser op med dem!!!! Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Hi, ja kulørte sokker kan bringe det hvideste frem i ens skanke:)
   Knus

   Slet
 2. Sikke noget pjat! Du er aldeles ikke blevet fed i løbet af vinteren, du er stadig sprød og lækker.... Men hvis du absolut vil med på motionsbølgen, så kan du jo overveje at løbe sammen med Linda... Eller cykle. Vi ses lige pludselig, knus.

  SvarSlet
 3. Var det bare så vel, Lisbeth. Men et vist skred i sulet er der altså sket;) Men tak!
  Vi ses om en lille måned, senest.
  Knus

  SvarSlet